VACATURE

Rij-instructeur B franchise

Kom jij ons enthousiaste team versterken? Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een franchise rij-instructeur categorie B in de regio Gorinchem.

Dit ben jij!
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent klantgericht;
– Je hebt verantwoordelijkheid en vindt kwaliteit heel belangrijk;
– Je bent in het bezit van de vereiste WRM certificaten/bevoegdheid of gaat dit behalen;
– Je bent ondernemend, geduldig, betrokken, gemotiveerd, flexibel, hebt humor, bent representatief;
– Beschikbaar in overleg op avonden, op woensdag en eventueel de zaterdag;
– Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.
– Je bent in het bezit van een eigen goed onderhouden en rookvrije zwarte Volkswagen Golf 7 of Polo (max. 3 jaar oud) of bent van plan deze aan te schaffen/leasen
– Categorie A en BE is een pre.

Wie zijn wij?
Verkeersschool de Jong Groep bestaat uit 5 zeer gedreven instructeurs. Dag in, dag uit gaan wij ervoor om onze leerlingen goed en veilig de weg op te laten gaan. Wij hebben een open en prettige werksfeer, zijn transparant, gedreven en gaan voor het maximale resultaat.

Franchise heeft vele voordelen. Vanuit ons kantoor verzorgen wij alle faciliteiten voor onze franchisenemers en zorgen er zo voor dat zij zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn; lesgeven! Bij ons géén vreemde franchiseconstructies of wekelijkse fee.

Beheers je de Nederlandse taal en geschrift uitstekend twijfel dan niet langer en stuur je CV en motivatie naar info@verkeersschooldejong.nl of voor meer informatie 0183-820248.